top of page

Wie helpt er mee?

Samen maken wij het pad vrij voor een mooiere paardenwereld

'Life is good, but horses make it better'

Samen delen wij een grote liefde voor niet alleen onze eigen paarden maar voor alle paarden.  Voor ons zijn paarden niet meer onze hobby maar een way of life. 

Samen zorgen wij voor beter begrip voor wat paarden zijn en wat zij in de basis nodig hebben, dit verdienen zij! Wij zetten ons vrijwillig in uit liefde voor de paarden.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Bekijk hier de mogelijkheden.

AMBASSADEURS
Focus on Animals.jpg
Marianne van Dijk
Equine Visions

Na jaren zoeken voor de ideale huisvesting voor mijn merrie, ben ik in 2013 zelf een paarden pension begonnen, Paarden Pension Buitenkans. Hoewel velen mij voor gek verklaarde om in de crisis een paardenbedrijf te starten, bleek er ontzettend veel vraag te zijn naar paardvriendelijke huisvesting met goede management. Met bijna 10 succesvolle jaren ervaring help ik graag andere paardvriendelijke pensions om een duurzaam en gezond bedrijf te onderhouden. Van inrichting tot klantencontact, wat er ook nodig is om een steun te zijn voor succes. Hoe meer paardvriendelijke pensions, hoe beter voor de paarden!

Hiernaast zet ik mij nu al jaren in om informatie te verspreiden over paarden en wat zij nodig hebben.

Meer weten?

www.equinevisions.nl

Martine Kerkhof
Tutti Centauri

Als Instructeur Klassieke Rijkunst geef ik les onder het zadel en vanaf de grond. Plezier en duurzaam trainen staan voorop. Ik heb mij gespecialiseerd in scheefheden van het paard en aangrenzende rijkunstige en fysieke uitingen en gedrag. Je kunt trainen wat je wilt, maar als het paard in de overige uren niet voorzien wordt in zijn basisbehoeften is het resultaat van je trainingen niet optimaal.

 

De basisbehoeften zijn de randvoorwaarden voor een gezond en blij paard. Daarom zet ik mij graag in voor Vanuit het Paard.

Meer weten?

tutti centauri

22502_DSC_0552-2c.jpg
DSC02862 small.jpg
Femke Dölle
Femke Dölle Instructie & Welzijn

In het Friese Rinsumageest ligt het bekendste en misschien wel het kleinste paarden paradijs van Nederland. Horsefluencer Femke Dölle heeft op slechts 1.600m2 een mini Browsing Paddock® voor haar vier paarden gecreëerd. Haar missie is om de mensenwereld veilig, comfortabel en uitdagend te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert. Ze inspireert en stimuleert paardeneigenaren om net dat stapje extra te zetten voor de basisbehoeften van hun paard.


Femke is holistisch instructrice en welzijnsadviseur en ontwerpt uitdagende Browsing Paddocks® voor haar klanten.

Meer weten?

www.femkedolle.nl

Martine Bakker
Verstajem

Als Holistisch therapeut adviseer ik paardeneigenaren over het welzijn van hun paard. Ik kijk naar het totaal plaatje en neem de eigenaar mee in mijn zoektocht, om de puzzel op te lossen. Het zichtbare probleem is helaas vaak een symptoom van interne disbalans. Mijn doel is dan ook paarden in balans te krijgen en te houden. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.

 

De 1e stap hierin is de basisbehoeften van een paard te begrijpen en er rekening mee te houden. Ik help mensen hun paard echt te zien en te begrijpen.

Meer weten?

www.verstajem.nl

IMG_6709kk.jpg
HET TEAM
2015-025-323BK.jpg
Noralie Oberendorf
Kwaliteitsbewaker, controleur, sfeermaker

Ik ben opgegroeid met het beeld dat paarden op stal staan. Als kind heb ik daar nooit verder over nagedacht, het hoorde gewoon zo. Pas later begon ik te zien hoe paarden anders gehouden werden en vanuit daar begon mijn reis naar informatie over het paard. Kennis hierover is belangrijk en daarom werk ik graag mee aan het verspreiden ervan. Onze mooie vrienden verdienen een leven dat bij ze past!

IMG_1305 (2).jpg
Louisa Hesshaus
Ideeënaanbrenger,  sociaal media

Ik ben Louisa, 27 jaar oud, derdejaars diermanagementstudent en ik loop momenteel stage bij Equine Visions. Ik droom ervan om mensen te helpen en te inspireren om het leven van hun paarden beter te maken. Naast het paardenwelzijn wil ik ook het mensen- en natuurwelzijn onder de aandacht brengen. Het moet met iedereen goed gaan, van het paard, over de egel, bij, bloem, struik en boom, naar de mens zowel als bedrijfseigenaar als verzorger. 

DSC_0324.jpg
Rachel Zeeman
Content creatie, inspirator

Een paar jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om vanuit de traditionele paardenwereld de overstap te maken naar een wereld waar er wordt gedacht vanuit het paard. Dit is zo een mooi voortdurend leerproces en dat gun ik anderen ook. Daarom vind ik het belangrijk om andere te inspireren, te motiveren en te laten zien dat we het met elkaar echt anders kunnen gaan doen. Ga uit je hoofd en voel in je hart wat de paarden je te vertellen hebben. Ze verdienen het!

bottom of page