top of page
 • Waarom zou ik mij aanmelden?
  Hoe meer paardenliefhebbers zich aanmelden, hoe meer mensen er op de kaart staan! Hiermee kunnen wij Nederland laten zien hoe belangrijk wij het vinden dat er te allen tijde aan de basisbehoeften van een paard dient te worden voldaan. Ook als je paard nog niet gehuisvest wordt vanuit het paard maar je het wel graag zou willen, is het belangrijk dat jij je aanmeldt! Hoe meer mensen zich aanmelden hoe duidelijker wij kunnen aangeven dat er wel degelijk veel vraag is naar dit type huisvesting voor paarden. Lees meer hierover in onze blog -> Paardenliefhebbers; Ik denk vanuit het paard!
 • Wie mag zich allemaal aanmelden als paardenliefhebber?
  Je mag je als paardenliefhebber anoniem bij ons aanmelden indien: - Jouw paard(en) gehuisvesten worden vanuit het paard waar te allen tijden rekeningen gehouden wordt met de basisbehoeften. - Of je hebt geen paard maar je vind het wel belangrijk dat paarden gehouden worden vanuit het paard waar te allen tijden rekeningen gehouden wordt met de basisbehoeften. - Jouw paard(en) staan nog niet gehuisvest vanuit het paard waar te allen tijden rekeningen gehouden wordt met de basisbehoeften,maar je zou dat wel graag willen.
 • Kan iedereen zien dat ik mij heb aangemeld?
  Nee. Je aanmelding als paardenliefhebber is anoniem. Jouw gegevens komen niet op de website te staan.
 • De huisvesting van mijn paard voldoet niet aan de basisbehoeften, kan ik mij toch aanmelden?"
  Jazeker kan dat! Enige voorwaarde is wel dat je het wel graag zou willen en je op zoek bent naar een plek waar te allen tijden rekeningen gehouden wordt met de basisbehoeften van de paarden. Jouw aanmelding is belangrijk, want hoe meer mensen zich aanmelden hoe duidelijker wij kunnen aangeven dat er wel degelijk veel vraag is naar dit type huisvesting voor paarden.
 • Hoe gaan de producten van vanuit het paard jouw leven verbeteren?
  Je stem weerspiegelt niet altijd de boodschap die je wilt uitdragen, maar de producten uit de vanuit het paard webshop helpen je daarbij. Mooie kleding, educatieve cadeaus, een leuk bordspel en nog veel meer producten waarmee jij de wereld van heel veel paarden mooier kan maken. Dat geeft toch een fantastisch gevoel?
 • Waarom zou ik mij als professional aanmelden?
  Wij vinden het niet alleen belangrijk om mensen te informeren over de basisbehoeften van het paard maar ook de vindbaarheid te vergroten van de professionals bij hen in de buurt die vanuit het paard werken. Wij gaan zoveel mogelijk paardenliefhebbers informeren over huisvesting, zodat jullie als professionals hier zo min mogelijk omkijken naar hebben. Zo kan jij je focussen op jouw gebied van expertise. Het is mogelijk om je bij ons aan te sluiten en hiermee kenbaar te maken dat jij een professional bent die denkt vanuit het paard. Door je aan te melden op onze kaart zal niet alleen je vindbaarheid vergroten, maar kan je ook makkelijk in contact komen met collega's die werken vanuit het paard! Zo kan je iemand makkelijk benaderen voor overleg, om iemand door te sturen of om samen te werken! Lees meer in onze blog -> Professionals; Ik werk vanuit het paard!
 • Kan iedereen zien dat ik mij heb aangemeld?
  Jazeker! Wij willen graag professionals die huisvesten en werken vanuit het paard een podium geven om goed vindbaar te worden.
 • Ik heb geen paard, kan ik mij aanmelden als professional?"
  Jazeker! Enige voorwaarde is wel dat je werkt vanuit het paard en het belangrijk vindt dat paarden gehuisvest worden waar te allen tijden rekeningen gehouden wordt met de basisbehoeften van de paarden.
 • Ik ben professional, maar mijn eigen paarden staan nog niet VHP gehuisvest. Waarom mag ik mij dan niet aanmelden?"
  Het is dan niet mogelijk om je bij ons aan te melden als professional. Mocht je paarden hebben dan is het wel mogelijk om je aan te melden als paardenliefhebber. Wil je meer weten waarom wij het belangrijk vinden dat paarden professionals werken vanuit het paard, zie dan de blog -> Professionals; Ik werk vanuit het paard!.
 • Ik ben pensionhouder maar nog niet VHP, waar kan ik met mijn vragen terecht over eventuele bedrijfsaanpassingen?"
  Equine Visions is een van de bedrijven die je hier mee kan helpen, je kan ook op onze kaart van professionals kijken.
 • Hoe wordt ik een ambassadeur van dit project?
  Sta jij 100% achter dit project en wil je helpen om meer bereik te creëren? Neem dan contact met ons op.
 • Ik zie een bedrijf op de kaart die niet vanuit het paard werkt, kan deze ergens melden?"
  Als je bedrijf op onze kaart ziet waarvan jij weet dat zij niet vanuit het paard werken, neem dan contact met ons op. Vanuit het Paard werken betekent dat zij hun eigen paard huisvesten waar te allen tijden rekening gehouden wordt met de basisbehoeften.
 • Waarom is dit project opgezet?
  Dit project is opgezet vanuit de liefde voor het paard en een grote wens voor een betere wereld voor deze prachtige dieren.
 • Wie is de oprichter van dit project?
  Equine Visions - dit doen wij geheel non-profit en voor de paarden.
 • Door wie en waar zijn deze prachtig videobeelden op deze website geschoten?
  Deze gave videobeelden zijn geschoten door On Air Media. De locatie die hiervoor is gebruikt is Paarden Pension Buitenkans.
bottom of page