top of page

Professionals; Ik werk vanuit het paard!

Bijgewerkt op: 1 dec. 2021


Heb jij een bedrijf in de paardenwereld en zie jij graag dat paarden in hun dagelijks leven ook heerlijk gewoon paard mogen zijn? Let jij op de huisvesting van je eigen paard(en) en zou je graag willen dat alle paarden, of op zijn minst de paarden van je klanten te allen tijden rekening houden met hun basisbehoeften? Dan denk je niet enkel vanuit het paard maar

Jij werkt vanuit het paard!

Het is belangrijk voor paarden om professionals te hebben die vanuit het paard denken/behandelen. Hoe paarden worden gehuisvest heeft o.a. invloed op hun dagelijks leven, energie (training) en voeding. Vooralsnog lijken de algemene adviezen het uitgangspunt te hebben van een situatie waarin paarden (deels) op stal staan. Wij merken dat dit ten nadele is en zelfs schadelijk kan zijn voor de paarden die altijd vrije keuze hebben in een paardvriendelijke huisvesting.



Bewuste klanten


Wij hopen paardeneigenaren te kunnen informeren over de basisbehoeften van een paard en hiermee bewustere klanten in contact met jullie te kunnen laten komen. Wij gaan zoveel mogelijk informeren over huisvesting, zodat jullie je als professionals hier zo min mogelijk omkijken naar hebben. Zo kan jij je focussen op jouw gebied van expertise. Niets is vervelender dan in discussie te gaan over wat is een paard en wat hebben zij nodig.


Je hebt dan meer tijd en energie voor je vak doordat je klanten hebt die ook vanuit het paard denken!

Het is ook mogelijk om een verwijzing te maken op je website dat jij denkt en werkt vanuit het paard. Jouw toekomstige klanten kunnen dan eerst even hier een kijkje nemen; vanuit het paard.


In kaart


Wij vinden het niet alleen belangrijk om mensen te informeren over de basisbehoeften van het paard maar ook de vindbaarheid te vergroten van de bedrijven bij hun in de buurt die vanuit het paard werken.


Het is mogelijk om je gratis bij ons aan te sluiten en hiermee kenbaar te maken dat jij een professional bent die denkt vanuit het paard. Samen met je andere collega's kan je gevonden worden op een kaart.


Samenwerking


Door je aan te melden op onze kaart zal niet alleen je vindbaarheid vergroten maar zo kan je ook makkelijk in contact komen met collega's die werken vanuit het paard! Zo kan je iemand makkelijk benaderen voor overleg, om iemand door te sturen of om samen te werken!



267 weergaven0 opmerkingen
bottom of page