top of page
Cover goed.png
deel 2 6000.jpg
11db5d_a16c32191d2c44f1834c02fea1bf1146~mv2.webp
NU TE KOOP BIJ

Het magazine is bedoeld voor iedereen die van paarden houdt en meer wilt weten over deze prachtige wezens.

Met als hoofdonderwerp van deze editie: huisvesting en het houden van paarden. Verschillende schrijvers met een groot hart voor paarden hebben een bijdrage geleverd. Het is een mooi naslagwerk  en een bron van inspiratie voor iedereen die (van) paarden houdt.

Deel 1,2 en 3 van het magazine zijn te koop bij geweldig leuke webshops! Het eerste deel gaat over wat zijn paarden en wat hebben zij nodig. Dit zijn algemene, inleidende artikelen over het wezen paard zonder in te gaan op hoe je dit

dan kunt realiseren in hun huisvesting en waar je op moet letten. De verdieping zal later te vinden zijn in de volgende drie delen. Later zullen alle delen te koop zijn als één boek. 

Wij vinden het belangrijk dat basisinformatie toegankelijk is voor iedereen. Hoe meer mensen zich inlezen over paarden en wat zij nodig hebben, hoe meer paarden beter begrepen zullen worden. Deel 1 bevat  wat ons betreft het minimale aan kennis wat iemand zou moeten hebben als paardeneigenaar. Mocht je interesse hebben in het helpen verspreiden van het magazine, stuur ons een berichtje!

Logo_paardeerlijk_graasmaskers_slowfeeders_bewuste voeding.jpg
logo.jpg
logo puur horse.png
logo.jpg
Logo Ukies paddock paradise rond.png
logo-pft.jpeg
bottom of page