top of page
PP  Buitenkans
PP  Buitenkans

Time is TBD

|

Equine Visions

PP Buitenkans

Al ruim 9 jaar bestaande pensionstal waar de paarden altijd zijn gehuisvest Vanuit het Paard! Kom mee wandelen over de tracks en geniet van de vijvers, heuvel en natuur. Neem al je vragen mee, wij beantwoorden ze graag!

Tijd en locatie

Time is TBD

Equine Visions, Meervelderweg 72, 3888 NK Uddel, Netherlands

Meer over deze dag

De rondleiding is voor iedereen geschikt of je wel of niet Vanuit het Paard huisvest. Zoek je inspiratie of wil je meer weten over de moegelijkheden van paardvriendelijk huisvesten, meld je vrijblijvend aan! Bij voldoende belangstelling zullen wij een open dag organiseren!

Paarden Pension Buitenkans is ontstaan vanuit de liefde voor het paard. De huisvesting van het paard is volgens ons het belangrijkste in het leven van het dier. Paarden zijn meer dan 95% van de tijd daar te vinden. Wij kijken altijd vanuit het paard en verrijken hun huisvesting elk jaar weer om het zo fijn mogelijk te maken. Het is volgens ons belangrijk dat elk paard te allen tijden zijn natuurlijke gedrag kan uiten. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Hoewel onze paarden in kuddeverband leven, vinden wij het belangrijk om het individu niet uit het oog te verliezen. Paarden Pension Buitenkans is gevestigd op 4 hectare grond en heeft een vergunning voor 40 paarden. Wij kiezen er echter voor om niet meer dan 30 paarden te huisvesten om zo de kwaliteit en ruimte te kunnen waarborgen voor elk paard.

Inspiratie

Paardenpension Buitenkans is geïnspireerd door verschillende typen paardenhouderijen. Er zijn aspecten terug te vinden van de bekende paddock paradise van Jamie Jackson maar ook van de populaire Duitse vorm van paarden houden, het Hit-actief systeem. Ook meerdere aspecten van de traditionele paardenhouderijen zijn hier terug te vinden waaronder de topkwaliteit bodem in zowel de rij als longeerbak.

De sport

Naast deze luxe voor het paard bieden wij ook goede faciliteiten​ voor de ruiter om zijn favoriete hobby/passie te kunnen beoefenen.

Deel dit evenement

bottom of page