top of page
Paard en Tuin Harstahof
Paard en Tuin Harstahof

zo 10 jul

|

Parzival Paardencoaching

Paard en Tuin Harstahof

Vergeet je niet aan te melden!
_

Tijd en locatie

10 jul 2022, 09:00 – 11 jul 2022, 18:00

Parzival Paardencoaching, Harstawei 18, 9174 GB Ginnum, Netherlands

Meer over deze dag

Vanaf het moment dat wij hier in de zomer 2018 kwamen wonen groeide bij ons de wens om er een plek van te maken waarbij de focus volledig ligt op het welzijn van zowel mens als dier. En waarbij ‘de natuur’ ook een belangrijke rol speelt. We hebben hier sindsdien keihard aan gewerkt en dat heeft er in geresulteerd dat ik inmiddels niet alleen een prachtige praktijk voor paardencoaching en systemisch werk heb opgebouwd, maar dat we ook een hele fijne (natuurlijke) leefomgeving voor onze paarden en andere dieren hebben gerealiseerd, waar vanuit ik ook weer diverse mooie educatieve activiteiten organiseer.

Het was een hele zoektocht om een manier te vinden waarop we (met een klein budget en op duurzame wijze) zo veel mogelijk keuze- en bewegingsvrijheid aan de paarden konden bieden, vanuit op soort-specifieke behoeften, op kleigrond. Gaandeweg groeide ook de wens om de paardenondersteunde begeleiding van mensen zo optimaal mogelijk te integreren in deze paardvriendelijke leefomgeving. En als klap op de vuurpijl wilde ik bovendien tijdens dat werk ook nog eens gebruik kunnen maken van alle mooie natuurlijke elementen op ons terrein.

Inmiddels zijn we zo ver dat we datgene wat we hebben gemanifesteerd graag met de buitenwereld willen delen. Daarom organiseren we op zondag 10 juli 2022 een Open Dag, met een inspirerend en gevarieerd programma! Je kunt dan vrijblijvend en laagdrempelig kennis maken met Parzival Paard & Coaching en Paard & Tuin Harstahof.

Je bent van harte welkom als je: – Nieuwsgierig bent naar paardencoaching en systemisch werk met paarden. – Inspiratie wil opdoen hoe je een natuurlijke leefomgeving kunt creëren voor je paarden, vanuit soort-specifieke behoeften. – Inspiratie wilt opdoen hoe je het werken met paarden integreert in een dergelijke paardvriendelijke leefomgeving. – Benieuwd bent naar ons ontwikkelingsproces van de afgelopen 3 jaar. – Of gewoon op zoek bent naar een leuke en inspirerende ochtend of middag!

Zien we je dan? Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, je dient je wel aan te melden. Dat kan via dit formulier.

Ochtendprogramma 9.00 – 10.30 uur: Workshop Paardencoaching en Systemisch werk (maximaal 6 personen: 1 a 2 deelnemers kunnen een vraagstuk inbrengen). 11.30 – 13.00 uur: Inspiratiewandeling door Paard & Tuin Harstahof, met mogelijkheid tot het stellen van vragen (maximaal 8 personen).

Middagprogramma 14.00 – 15.30 uur: Workshop Paardencoaching en Systemisch werk (maximaal 6 personen: 1 a 2 deelnemers kunnen een vraagstuk inbrengen). 16.30 – 18.00 uur: Inspiratiewandeling door Paard & Tuin Harstahof, met mogelijkheid tot het stellen van vragen (maximaal 8 personen).

Wil je alvast een voorproefje? Bezoek dan onze websites www.paardentuinharstahof.nl en www.parzival-paardencoaching.nl of bekijk de virtuele rondleiding.

Deel dit evenement

bottom of page