top of page
Kennisochtend VhP deel 2
Kennisochtend VhP deel 2

za 29 okt

|

Paarden Pension Buitenkans

Kennisochtend VhP deel 2

Hoe creëer je een paardvriendelijke leefomgeving? Van ruimte-indeling en het motiveren om te bewegen tot watermanagement om te zorgen voor droge voeten! Wandel mee over de paden, geniet van de vijvers, heuvel en de natuur.

Data komt binnenkort
See onze andere events

Tijd en locatie

29 okt 2022, 10:00 – 12:30

Paarden Pension Buitenkans, Meervelderweg 72, 3888 NK Uddel, Netherlands

Meer over deze dag

Wil je meer weten over inrichting van paardvriendelijke huisvesting en/of vind je het leuk om je te laten inspireren door een prachtige omgeving helemaal ingericht voor paarden?

Dan is deze ochtend echt iets voor jou!

Kom en laat je inspireren door een bedrijf dat al bijna 10 jaar bestaat en altijd alles Vanuit het Paard doet. Wij nemen je mee voor een kijkje achter de schermen. Wij vertellen jou welke duurzame oplossingen ze gebruiken en je kan zelf bekijken hoe het creatief is ingericht en voor elke kudde net iets anders is. We bespreken de voor- en nadelen en beantwoorden graag vragen over uitdagingen waar jij mogelijk tegenaan loopt!

Deze ochtend is het eerste deel van een reeks van 3 ochtenden. Met een kleine groep (max. 15) zullen wij in 2,5 uur tijd jou meenemen in de wereld Vanuit het Paard. Wat kan je verwachten?

  • Een lezing over hoe je een paardvriendelijke inrichting creëert.
  • Een rondleiding door de verschillende kuddes
  • Een magazine Vanuit het Paard deel 2
  • Koffie/thee en wat lekkers.

Kosten: € 25,- per persoon.

Contant betalen op de dag zelf. 

Doe je meer aan alle drie de dagen? Ontvang dan een leuk extra cadeautje!

Geïnspireerd door het magazine Vanuit het Paard. 

Anderen data:

  • Zaterdag 15 oktober: Deel 1 - Wat is een paard en wat hebben zij nodig
  • Zaterdag 29 oktober: Deel 2 - Hoe creëer je een paardvriendelijke leefomgeving
  • Zaterdag begin 2023 - Deel 3 - Het houden van paarden

*Paarden Pension Buitenkans is ontstaan vanuit de liefde voor het paard. De huisvesting van het paard is volgens ons het belangrijkste in het leven van het dier. Paarden zijn meer dan 95% van de tijd daar te vinden. Wij kijken altijd vanuit het paard en verrijken hun huisvesting elk jaar weer om het zo fijn mogelijk te maken. Het is volgens ons belangrijk dat elk paard te allen tijden zijn natuurlijke gedrag kan uiten. 

Inspiratie

Paardenpension Buitenkans is geïnspireerd door verschillende typen paardenhouderijen. Er zijn aspecten terug te vinden van de bekende paddock paradise van Jamie Jackson maar ook van de populaire Duitse vorm van paarden houden, het Hit-actief systeem. Ook meerdere aspecten van de traditionele paardenhouderijen zijn hier terug te vinden waaronder de topkwaliteit bodem in zowel de rij als longeerbak.

De sport

Naast deze luxe voor het paard bieden wij ook goede faciliteiten​ voor de ruiter om zijn favoriete hobby/passie te kunnen beoefenen.

Deel dit evenement

bottom of page