top of page
Big Joy’s Paradyske
Big Joy’s Paradyske

zo 28 aug

|

Femke Dölle Horsemanship

Big Joy’s Paradyske

Onze paardjes leven als kudde in een zo natuurlijk mogelijke habitat. Nou ja ‘natuurlijk’, ze wonen samen met ons midden in het dorp direct naast de voetbalvelden en multifunctioneel centrum. Toch hebben wij op een kleine 1.600m2 een mini paddock paradise gecreëerd.

Geen aanmelding vooraf nodig
_

Tijd en locatie

28 aug 2022, 12:00 – 17:00

Femke Dölle Horsemanship , Tjaerdawei 50 9105 KR Rinsumageest

Meer over deze dag

Onze paardjes Big Foot (Shetlander), Diego (Mini Shetlander), Bowie (Haflinger) en Joy (Paint) leven als kudde in een zo natuurlijk mogelijke habitat. Nou ja ‘natuurlijk’, ze wonen samen met ons midden in het dorp direct naast de voetbalvelden en multifunctioneel centrum. Toch hebben wij op een kleine 1.600m2 een mini paddock paradise gecreëerd. Een omgeving waar zij 24/7 bewegingsvrijheid hebben, zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen staan, uitdaging om te ontdekken en spelen en bijna onbeperkt toegang tot verschillende vormen van ruwvoer. 

Een track met grindpad, de kruidenbult, mineralenbuffet, automatische slowfeeder, een grote diversiteit aan flora en fauna en Passive Physio elementen om te browsen. Eigenlijk alle onderdelen van een equi habitat komen er in terug. Sinds 2018 hebben we al enorm veel gedaan, maar we zijn nooit klaar. Ieder jaar willen we ons mini paddock paradise verbeteren en geven we jou de gelegenheid om inspiratie op te doen bij Big Joy’s Paradyske. Want of je nou veel of weinig ruimte hebt, er is van alles mogelijk!

Tijdens de open dag is ook Melanie Smulders aanwezig met haar winkeltje Het Wiebelpaard! Een gave mobiele shop met producten die bijdragen aan een uitdagende leefomgeving en verrijking voor jouw paard.

Leuke planten gezien? Je kunt tijdens de open middag ook plantjes kopen van Paard&Plant, dé online webshop voor eetbare paardenplanten. Ook kun je het nieuwe concept van Paard&Plant en Laura Knoops Paardentuinen bij ons bewonderen: de kant-en-klare-plantenborder voor paarden.

Natuurlijk willen we de inwendige mens ook verwennen. Dat doen we in stijl met The Foodtrailer. Een fantastisch omgebouwde paardentrailer die overheerlijke pancakes en drankjes verkopen! Met de meest verrukkelijke toppings zoals vers fruit, zoete en huisgemaakte toppings en heerlijke sauzen!

Informatie 

Femke Dölle Horsemanship

Zondag 28 augustus 2022

12.00 – 17.00 uur

De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Parkeren kan naast ons op het grote parkeerterrein van MFC de Beijer (Tjaerdawei 42b Rinsumageest). Wanneer je vervolgens de parkeerplaats af loopt, ga je naar rechts. Je bent welkom bij het tweede huis aan je rechterhand (Tjaerdawei 50). De vlag hangt uit!

Gelieve onze paarden niet aaien. Huisdieren zijn helaas niet welkom en roken is niet toegestaan.

Ps. Dit is onze privé plek, we bieden geen pension.

Ps2. Wil je advies over het ontwerpen en aanleggen van een natuurlijke huisvesting en vind je persoonlijke aandacht fijner? Misschien is de inspiratiemiddag dan iets voor jou! Geef je hiervoor op of informeer naar de mogelijkheden voor een persoonlijk adviesconsult.

Deel dit evenement

bottom of page