top of page
bordspel 1.png
Nu te koop in onze webshop!

Stap in de magische wereld van paarden en beleef het spel dat je paardenliefde naar nieuwe hoogten zal tillen. Vanuit het Paard presenteert met trots Paardenleven, een betoverend bordspel dat niet alleen vermakelijk is, maar ook educatief en hartverwarmend.

Bij Paardenleven draait alles om de basisbehoeften van jouw geliefde paard. Neem de rol aan van een karakter dat jouw band met deze majestueuze dieren weerspiegelt en verzamel tokens om aan de behoeften van je paard te voldoen. Vriendschap, beweging, eten & drinken en beschutting vormen de sleutel tot het geluk en welzijn van je paard.

Het spelbord verwelkomt je met kleurrijke hoefjes die de basisbehoeftevelden markeren. Bij elke landing op een basisbehoefteveld wacht een uitdagende vraag over die specifieke behoefte. Beantwoord de vraag correct en verdien een kostbare token in de juiste kleur. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je zelfs de kans om nogmaals te dobbelen!

Snelheid en strategie zijn essentieel bij Paardenleven. Verzamel zo snel mogelijk de juiste hoeveelheid tokens per basisbehoefte en win het spel. Maar pas op, jouw tegenstanders zullen er alles aan doen om hetzelfde doel te bereiken. Wees slim, wees snel en wees de eerste die de basisbehoeften van zijn paard vervult!

Maar er is meer! Met de bijbehorende Paardenleven app haal je nog meer uit het spel. Duik dieper in de wereld van paarden met boeiende vragen en spannende acties die de band tussen jou en je paard versterken. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en deel jouw paardenpassie met andere spelers.

 

Klaar om het avontuur aan te gaan? Of je nu een doorgewinterde paardenliefhebber bent of net begint aan je reis in de paardenwereld, dit spel biedt plezier, educatie en onvergetelijke momenten voor het hele gezin.

Paardenleven - waar jouw passie voor paarden tot leven komt. Bestel nu en creëer onvergetelijke herinneringen met jouw paardenvrienden!

logo laura.png
eps_logo-white-transparent.png
PAARDENLEVEN is gemaakt in samenwerking met:
bottom of page